Okartes zīmols tiek apvienots ar LMT

OKT
2013
No šodienas Okarte tiek apvienota ar Latvijas Mobilā Telefona (LMT) zīmolu, radot jaunas kvalitātes priekšapmaksas karti - LMT Okarte. Šāda attīstība ir vēl viens solis klientu pieredzes uzlabošanai saistībā ar LMT pakalpojumiem, tai skaitā arī priekšapmaksā.

LMT Okarte ir priekšapmaksas karte ar jaunu nosaukumu. Tā nodrošinās lietotājiem LMT klientu ērtības, saglabājot klasiskās priekšapmaksas priekšrocības – brīvību no līgumiem un rēķiniem, kontroli pār izmaksām, izdevīgumu un citas. Klientu ērtībai viss darbosies kā ierasts – gan LMT priekšapmaksas kartes pakalpojumi, tarifu plāni, samaksas kārtība, gan arī tirdzniecības kanāli. Okartes apvienošana ar LMT sniegs plašākas iespējas nākotnē radīt jaunus pakalpojumus klientiem.

Ikviens LMT Okartes lietotājs varēs izmantot plašāko LMT mobilo sakaru klientu servisa tīklu valstī – 70 vietās Latvijā. Tāpat joprojām priekšapmaksas karšu lietotājiem tiks nodrošināti augstākās kvalitātes sakari un labākais tīkla pārklājums. Vairāk nekā 99% Latvijas teritorijas klientiem pieejami balss sakari un mobilais internets. Savukārt ātrgaitas interneta 3G pārklājums ir ievērojami plašāks nekā konkurentiem un sasniedz 93% no Latvijas teritorijas.