LMT klientiem turpmāk neierobežots internets mobilajā tālrunī

FEB
2010

Latvijas Mobilā Telefona klientiem pirmajiem Latvijā no 13. februāra būs pieejams internets mobilajā tālrunī bez apjoma ierobežojuma, sākot tikai no 3 latiem mēnesī. Tādējādi LMT klienti varēs brīvi pārlūkot internetu savā tālrunī, neuztraucoties par to, ka varētu pārsniegt plānotās izmaksas. Ar šo piedāvājumu LMT apliecina gan tehnoloģiju līdera pozīcijas, gan piesaka sevi kā vienu no lielākajiem interneta pakalpojumu sniedzējiem. LMT internets ir pieejams vairāk nekā 99 % Latvijas teritorijas.

LMT prezidents Juris Binde: „Esam sagatavojuši lielisku piedāvājumu, kas ļaus pārvarēt tā saukto digitālo plaisu, kad pieeja tehnoloģijām nosaka visu iedzīvotāju iespējas iekļauties mūsdienu sabiedrībā. Mobilais tālrunis, kas ir gandrīz ikvienam Latvijas iedzīvotājam, LMT tīklā nodrošina pieeju internetam visā Latvijā, tagad arī par ļoti pieejamu cenu. ”

LMT viceprezidents mārketinga un biznesa attīstības jautājumos Ingmārs Pūķis: „Šobrīd LMT mobilo internetu aktīvi lieto aptuveni 200 tūkstoši klientu un patērēto datu pārraides apjoms turpina pieaugt. Tas nozīmē, ka LMT jau šobrīd ir viens no lielākajiem interneta pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, un mobilais tālrunis gan darba, gan privātajās vajadzībās arvien vairāk pārņem datora funkcijas.”

LMT ir lielākais mobilo sakaru operators Latvijā ar plašāko tīkla pārklājumu. Kopš LMT dibināšanas kopējie kapitālieguldījumi pārsnieguši 250 miljonus latu, turklāt katru gadu LMT iegulda mobilo sakaru tīkla attīstībā ievērojami vairāk līdzekļu nekā konkurenti. Tas ļāvis izveidot vienu no modernākajiem sakaru tīkliem Eiropā, kas nodrošina augstu pakalpojumu kvalitāti. Pagājušajā gadā katru nedēļu vidēji tika uzcelta viena jauna LMT bāzes stacija.