"Vietējā pieslēguma+" abonenti var lietot savus mobilos tālruņus arī Somijā un Zviedrijā

APR
2002

No 17. aprīļa Latvijas Mobilā Telefona abonenti, kas izmanto "Vietējo pieslēgumu+", var lietot savus mobilos tālruņus arī Somijas un Zviedrijas mobilo sakaru tīklos.

"Vietējais pieslēgums+" dod iespēju zvanīt uz ārzemēm, atrodoties Latvijā, kā arī izmantot viesabonēšanas iespējas Lietuvā un Igaunijā, un tagad arī Somijā un Zviedrijā. Paplašinātās viesabonēšanas iespējas šī pieslēguma abonentiem ļaus izmantot savus mobilos tālruņus pasaules hokeja čempionāta laikā Zviedrijā. Vietējā pieslēguma abonentiem par pieslēguma maiņu uz "Vietējo pieslēgumu+" pirmo reizi nav jāmaksā.

Līdz 26. aprīlim jaunatvērtajā Abonentu apkalpošanas centrā Rīgā, Ropažu ielā 6, līdzās VEF Kultūras pilij LMT tīklam var pieslēgties bez maksas. Izvēloties "Vietējo pieslēgumu+" jaunajiem abonentiem jāiemaksā garantijas depozīts Ls 30 apjomā.

2002. gada 15. aprīlī LMT bija 389 512 klientu, kas ir 16,58% Latvijas iedzīvotāju.