• Autorizēties

LMT ievērojami pazemina OKartes tarifus

JAN
    2001

Šā gada 1. februārī Latvijas Mobilais Telefons SIA pazemina tarifus priekšapmaksas sarunu kartei OKarte. Zvanīšanas tarifi tiek pazemināti līdz 22%, bet īsziņas nosūtīšanas pamata tarifs pat par 44%. Maksimālais atjaunošanas kartes lietošanas termiņš tagad sasniedz pusgadu.

LMT prezidents Juris Binde: "Trīs mēnešu laikā, kopš pakalpojums ir pieejams, OKartes iegādājušies vairāk nekā 5000 cilvēki. Tas ir neapstrīdams arguments pakalpojuma popularitātei. Esmu pārliecināts, ka tarifu pazeminājums būs patīkama ziņa esošajiem klientiem un lielisks stimuls arvien lielākam skaitam cilvēku izvēlēties OKarti. Pašlaik tas ir lētākais un izdevīgākais priekšapmaksas pakalpojums Latvijā."

OKartes sarunu tarifi un īsziņu nosūtīšanas tarifi (Ls ar PVN) no 1. februāra:

Kurp zvanapamata tarifs
    darba dienās no 7.00-20.00
    pazeminātais tarifs
    pārējā laikā
     LMT mobilais tālrunis0.216 (-18%)0.16 (-22%)
     fiksētais tālrunis Latvijā,
     taksofons,
     Baltcom GSM mobilais tālrunis
    0.264 (-12%)0.216 (-18%)
     Īsziņas nosūtīšana0,05 (-44%)0.06

Nemainot cenas, pagarināts starta komplekta un atjaunošanas karšu derīguma un lietošanas termiņš:

Avansa derīguma termiņšKopējais lietošanas termiņš
    Starta komplekts30 dienas (bija 15)40 dienas (bija 20)
    20 dienu atjaunošanas karte20 dienas (bija 15)30 dienas (bija 20)
    40 dienu atjaunošanas karte40 dienas (bija 30)60 dienas (bija 40)
    80 dienu atjaunošanas karte80 dienas (bija 60)121 dienas (bija 80)
    120 dienu atjaunošanas karte120 dienas (bija 90)181 dienas (bija 120)

OKartes lietotāji var bez maksas izmantot numura noteicēju, pāradresāciju un līdzsavienojumu. Reģistrējoties pieejamas vēl vairākas papildus ērtības.

Priekšapmaksas pakalpojums OKarte tika ieviests 2000. gada 6. novembrī. Šā gada 15. janvārī LMT bija 271150 klientu, tas ir 11,42% Latvijas iedzīvotāju.