Palīdzība

2002. gada 7. augusts

Zvanīt uz ārzemēm kļuvis vienkāršāk

Sākot ar šī gada augustu LMT "Vietējā pieslēguma" un "Piezvani man" abonenti, kas ir LMT klienti vismaz vienu gadu un ir iekļauti ilgtermiņa atlaižu programmā, var zvanīt uz ārzemēm, nemaksājot papildus garantijas depozītu. Lai izmantotu viesabonēšanu pilnvērtīgi un lietotu savu tālruni ārzemēs, joprojām būs nepieciešams starptautiskais pieslēgums.

Lai atļautu starptautiskos tālruņa zvanus no sava pieslēguma, "Vietējā pieslēguma" vai "Piezvani man" abonentam to rakstiski jāapstiprina jebkurā LMT abonentu apkalpošanas centrā. Rīgā atrodas pieci LMT abonentu apkalpošanas centri - Ropažu ielā 6, Vienības gatvē 51, Dzelzavas ielā 17, Raiņa bulvārī 25, Brīvības ielā 55 un lidostā "Rīga". Reģionālie centri atrodas Daugavpilī, Liepājā, Rēzeknē un Ventspilī.

LMT abonentiem ir pieejams arī "Vietējais pieslēgums +", kas dod iespēju zvanīt uz ārzemēm, atrodoties Latvijā un izmantot viesabonēšanu Igaunijā, Lietuvā, Somijā un Zviedrijā.

"Latvijas Mobilā Telefona" sakaru tīkls klāj 92,46% valsts teritorijas, nodrošinot sakarus 95,02% Latvijas iedzīvotāju. Jūlija vidū LMT bija 411 074 klienti, kas ir 17,57% Latvijas iedzīvotāju.

Dalīties ar saiti