LMT "Piezvani man!" abonenti var runāt bez maksas pusstundu

JAN
2003

No 1. februāra Latvijas Mobilais Telefons palielina pieslēguma "Piezvani man!" bezmaksas minūšu skaitu līdz 30 minūtēm mēnesī.

Tagad "Piezvani man!" klienti var bez maksas runāt 30 minūtes mēnesī līdzšinējo 25 minūšu vietā, kā arī katru mēnesi nosūtīt 15 bezmaksas īsziņas.

Pieslēgumu "Piezvani man!" izmanto ievērojama daļa LMT abonentu. Pieslēgums "Piezvani man!" nodrošina pilnvērtīgu mobilo sakaru pakalpojumu klāstu un ir izdevīgs, ja mēneša rēķins kopā ar abonēšanas maksu nepārsniedz 12 latus. "Piezvani man!" lietotāji mobilo tālruni pārsvarā izmanto zvanu saņemšanai.

LMT klientu skaits 2003. gada 1. janvārī bija 474 015, kas ir 20,31% Latvijas iedzīvotāju. LMT tīkla pārklājums sedz 96,53% Latvijas teritorijas, nodrošinot mobilos sakarus 96,35% valsts iedzīvotāju.