LMT personāla vadība atzīta par labāko Latvijā

JŪN
2003

LMT ir saņēmis augstāko novērtējumu personāla vadības jomā Latvijā – Latvijas Personāla Vadīšanas Asociācijas (LPVA) gada balvu, līdz ar to ir atzīts par labāko uzņēmumu valstī personāla vadības jomā 2002. gadā.

LPVA gada balvu LMT saņēma 7. starptautiskajā personāla vadīšanas konferencē, kas notika šī gada 12. un 13. jūnijā Rīgā.

LMT personāla vadības direktore Žozita Beresņeva: "Ik gadu savu līdzdalību LPVA gada balvas izcīņā piesaka vairāki Latvijas vadošie uzņēmumi, un balva tiek izcīnīta sīvas konkurences apstākļos. Šogad pretendentus vērtēja pēc stingriem vienotiem kritērijiem, tādēļ līdzdalība konkursā LMT bija vēl lielāks izaicinājums savu sasniegumu apliecināšanai".

Konkursā par LPVA gada balvu var piedalīties ikviens Latvijas Republikā reģistrēts valsts, pašvaldības vai privātais uzņēmums, organizācija vai iestāde, kas strādā saskaņā ar personāla vadības pamatprincipiem un kritērijiem.

LPVA gada balva ir mākslinieces Ausmas Gūtmanes autordarbs. Balva ir veidota piramīdas formā, atspoguļojot A.Maslova vajadzību hierarhijas teoriju.

LMT strādā 520 darbinieki, uzņēmums ir LPVA biedrs kopš 2002. gada.

LMT ir saņēmis ISO 9001:2000 kvalitātes vadības sistēmas sertifikātu, kā arī Higiēniskās drošības sertifikātu, kas apliecina uzņēmuma darba vides atbilstību darba likumdošanas aktiem un to, ka uzņēmumā darbojas darba vides risku analīzes, novērtēšanas un vadības sistēma.