Noslēgusies ikgadējā LMT klientu aptauja un loterija

OKT
2002

Šodien Latvijas Mobilā Telefona ēkā Ropažu ielā 6 tika pasniegta LMT klientu aptaujas un loterijas galvenā balva - automašīna Mazda6 un mobilais telefons Nokia 6310 ar brīvroku sistēmu, ko laimēja Jānis Grīnvalds no Talsu rajona.
"Pret loterijām vienmēr esmu izturējies diezgan skeptiski, tikai pāris reizes esmu laimējis "sprintā", bet lielus laimestus līdz šim nekad nebiju saņēmis," stāsta automašīnas ieguvējs Jānis Grīnvalds. "Pēc izlozes man zvanīja un apsveica daudzi cilvēki, arī nepazīstami. Tas bija patīkami, ka arī citi priecājās līdzi."

Loterijā tika izlozēti arī pieci mobilie tālruņi Samsung R210, pieci mobilie tālruņi Nokia 5210 un 30 LMT lietussargi. 6. oktobrī loterijas izloze tika demonstrēta Latvijas Televīzijas 1. programmā, bet rezultāti publicēti 7. oktobra laikrakstā "Diena" un "Čas", kā arī LMT mājas lapā Internetā. Visi laimestu ieguvēji par balvām tika informēti arī personīgi.

Aptaujā un loterijā varēja piedalīties ikviens LMT klients, kas no 9. augusta līdz 6. septembrim nosūtīja pa pastu vai iesniedza kādā no LMT Abonentu apkalpošanas centriem aizpildītu aptaujas anketu. LMT abonentiem anketas tika nosūtītas kopā ar rēķinu. Tāpat anketas varēja saņemt LMT Abonentu apkalpošanas centros, izdrukāt vai arī aizpildīt tieši LMT mājas lapā Internetā.

LMT klientu aptauja tiek rīkota jau septīto gadu un klientu atsaucība vienmēr bijusi liela. Šogad no LMT klientiem un OKartes lietotājiem tika saņemts vairāk nekā 70 000 anketu. Tā kā to skaits ir ļoti liels, aptaujas rezultāti vēl tiek apstrādāti. Iegūtā informācija tiks izmantota, lai vēl vairāk uzlabotu LMT sniegto pakalpojumu kvalitāti, klientu apkalpošanas servisu un tīkla pārklājumu.

Šā gada 15. septembrī LMT klientu skaits sasniedza 430 254, kas ir 18,42% Latvijas iedzīvotāju.