Pieslēgties LMT tīklam var bez maksas

JŪN
2002

No 10. līdz 22. jūnijam visos Latvijas Mobilā Telefona abonentu apkalpošanas centros un pie dīleriem visā Latvijā LMT tīklam varēs pieslēgties bez maksas. Līdz ar nesen notikušo tarifu pazeminājumu, šis ir vēl viens nozīmīgs pamudinājums kļūt par Latvijas Mobilā Telefona abonentu.

Bezmaksas pieslēguma akcijas laikā būs iespējams par brīvu mainīt pieslēguma īpašnieku, kā arī atjaunot pieslēgumu pēc parāda nomaksas.

Latvijas Mobilā Telefona sakaru tīkls nodrošina pārklājumu 92,46% Latvijas teritorijas, dodot iespēju 95,02% valsts iedzīvotāju izmantot GSM mobilos sakarus. 2002. gada 15. maijā LMT bija 392 117 klientu, tas ir 16,7% Latvijas iedzīvotāju. LMT ir seši abonentu apkalpošanas centri Rīgā un pa vienam Daugavpilī, Liepājā, Rēzeknē, Valmierā un Ventspilī.