Lielākais LMT tarifu pazeminājums pēdējo gadu laikā

MAI
2002

No 1. jūnija "Latvijas Mobilais Telefons" pazemina tarifus sarunām LMT tīklā. Dienas tarifs tiks samazināts par 24%, bet vakara un brīvdienu tarifs – par 22%. Šis ir ievērojamākais LMT tarifu pazeminājums 2002. gadā un arī lielākais LMT sarunu tarifu pazeminājums pēdējo gadu laikā.

Turpmāk dienas tarifs zvaniem LMT tīklā būs 9,91 santīms minūtē (bija 12,98 santīmi), bet vakara un brīvdienu tarifs - 8,26 santīmi minūtē (bija 10,62 santīmi). LMT tīklā arī turpmāk katru dienu no 24.00 līdz 7.00 būs spēkā nakts tarifs – 2,95 santīmi minūtē. Tarifu pazeminājums attiecas uz LMT Vietējā pieslēguma, Vietējā pieslēguma+ un Starptautiskā pieslēguma abonentiem.

LMT prezidents Juris Binde: "Šis tarifu pazeminājums kā nekad agrāk tuvina mobilā telefona lietošanas izmaksas fiksētā tālruņa izmaksām. Mobilajiem sakariem pieder nākotne un zemāki tarifi ir tikai vēl viens pamudinājums izvēlēties “Latvijas Mobilā Telefona” pakalpojumus, kvalitāti un pārklājumu."

Šogad LMT jau trešo reizi samazina maksu par saviem pakalpojumiem - 1. maijā tika pazemināti datu pārraides tarifi, bet gada sākumā par gandrīz 20% tika samazināta vietējā pieslēguma abonēšanas maksa.

15. maijā “Latvijas Mobilā Telefona” klientu skaits bija 392 117, kas ir 16,7% Latvijas iedzīvotāju. Uzņēmuma pakalpojumi ir pieejami 95,02% valsts iedzīvotāju, bet sakaru tīkls klāj 92,46% Latvijas teritorijas.