LMT iepazīstinās ar īsziņu kodu īres iespēju

MAR
2002

"Mobilais telefons kļūst par daudzfunkcionālu ierīci, ar kuru var ne tikai sazināties, bet arī saņemt informāciju, pakalpojumus, piedalīties spēlēs, konkursos, balsošanās un veikt norēķinus. Drīz Latvijā radīsies jaunas IT kompānijas, kas specializēsies mobilo pakalpojumu nodrošināšanā. LMT dalībai forumā "BALTIC IT&T 2002: eBaltics" ir jākalpo par katalizatoru šo centienu veicināšanā," uzskata LMT viceprezidents Andris Forstmanis.

Viens no LMT mērķiem ir veicināt Latvijas kā tehnoloģiski attīstītas valsts izaugsmi. Piedaloties forumā, iepazīstināsim sabiedrību ar plašajām un daudzveidīgajām iespējām, ko piedāvā mūsdienu risinājumi datu pārraides, pakalpojumu un sistēmu integrācijas jomā.

LMT galvenais akcents forumā "Baltic IT&T 2002: eBaltics" ir īsziņu kodu īres pakalpojums. Izmantojot īrētu īsziņu kodu, LMT sadarbības partneriem paveras plašas iespējas realizēt savus esošos un izveidot jaunus pakalpojumus, piedāvājot tos mobilo telefonu lietotājiem - LMT klientiem - vairāk nekā 380 000 cilvēku. Tie var būt efektīvi tirgus informēšanas un reklāmas kanāli, norēķini par Internetā izmantotiem pakalpojumiem, informatīvie un izklaides pakalpojumi, kā arī risinājumi uzņēmumu iekšējā darba optimizācijai.

Vairāki ar īsziņu kodu īri saistīti projekti jau ir realizēti un dažus no tiem varēs iepazīt LMT stendā izstādē "Baltic IT&T/2002". Izstādes laikā darbosies īpašs īsziņu kods 9302002, uz kuru nosūtot pieprasījuma īsziņu, varēs saņemt informāciju par izstādes aktualitātēm. Šis projekts tapis sadarbībā ar "Data Media Group" un "Digitālās Ekonomikas Attīstības Centru".