• Autorizēties
  • Meklēt

LMT turpmāk nebloķēs parādnieku telefonus

LMT PRESES SEKRETĀRE
    Elīna Lidere
    MAR
    2001

Atbilstoši izstrādātajai klientu apkalpošanas attīstības programmai LMT turpmāk nebloķēs mobilos tālruņus tiem klientiem, kuri laikus nav norēķinājušies par saņemtajiem pakalpojumiem. Līdz parāda nokārtošanai viņiem tiks atslēgta tikai SIM karte. Turklāt šie abonenti vēl divas nedēļas varēs saņemt ienākošos zvanus. Tiks atbloķēti arī līdz šim par parādiem atslēgtie mobilie telefoni.

LMT attieksme pret zagtajiem telefoniem palikusi nemainīga – tie joprojām tiks bloķēti un LMT tīklā tos izmantot nevarēs.

LMT apkalpošanas attīstības programmas ietvaros arī turpmāk abonentiem tiks piedāvāti aizvien labvēlīgāki mobilo sakaru lietošanas nosacījumi. Piemēram, tiek strādāts pie tā, lai samazinātu vai vispār atceltu drošības depozītu jeb garantijas maksu. Jāatzīmē, ka arī līdz šim drošības depozīts nebija nepieciešams tiem abonentiem, kuri izmanto LMT/Unibankas maksājumu karti.

LMT PRESES SEKRETĀRE
    Elīna Lidere