OKartes izmantošanas termiņi pagarināti divkārt

NOV
2001

No 15. novembra divkārt pagarināti priekšapmaksas kartes OKarte lietošanas termiņi. OKartes komplektā iekļautais avanss tagad ir 7 Ls (bija 5 Ls), bet maksimālais OKartes lietošanas termiņš ar vienu atjaunoanas karti ir viens gads.

(ar PVN)
Avansa derīguma termiņš (dienās)Lietošanas termiņš (dienās)
OKartes komplekts9.7070 (bija 30)87 (bija 40)
50 dienu atjaunošanas karte5.0050 (bija 20)63 (bija 30)
100 dienu atjaunošanas karte10.00100 (bija 40)123 (bija 60)
200 dienu atjaunošanas karte20.00200 (bija 80)244 (bija 120)
300 dienu atjaunošanas karte30.00300 (bija 120)365 (bija 180)

Andris Forstmanis, LMT viceprezidents: “OKarte kļuvusi populāra ne tikai jauniešu un studentu aprindās. To lieto arī daudzi uzņēmumi un cilvēki, kuri vēlas ērti un vienkārši kontrolēt savas izmaksas. OKartes popularitāte ir strauji augusi, tāpēc arī ir iespējams pagarināt tās izmantošanas termiņus. Esmu pārliecināts, ka jaunie OKartes izmantošanas termiņi, izdevīgais sarunu tarifs un LMT piedāvātais pārklājums daudzus mudinās arī turpmāk izšķirties par labu šim priekšapmaksas pakalpojumam.”

OKarte tika ieviesta 2000. gada 6. novembrī. OKartes un to atjaunošanas kartes var iegādāties LMT abonentu apkalpošanas centros, pie LMT dīleriem, kā arī daudzos veikalos un virknē labāko degvielas uzpildes staciju visā Latvijā. OKartes kontu iespējams papildināt arī no Hansabankas bankomātiem, Hansabankas “Mobilās bankas”, kā arī OKartes mājas lapā.

OKartes lietotāji var bez maksas izmantot numura noteicēju, zvanu pāradresāciju un līdzsavienojumu. Reģistrējoties pieejama arī balss pastkastīte un vairākas citas papildus ērtības. Turklāt OKartes lietotājs var viegli pāriet uz LMT pēcapmaksas pakalpojumiem, nezaudējot savu numuru.

Šā gada 15. novembrī LMT ir 335 115 klientu, tas ir 14,22% Latvijas iedzīvotāju.

Papildus informācija atrodama OKartes mājas lapā www.okarte.lv un LMT abonentu apkalpošanas centros, to var saņemt arī pa LMT diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000076.