LMT pagarina bezmaksas pieslēguma akciju

OKT
2001

Atsaucoties uz pēdējo dienu laikā pastiprināto interesi par LMT piedāvātajiem pakalpojumiem un īpaši strauji pieaugošo klientu skaitu, uzņēmums pagarina bezmaksas pieslēguma akciju vēl par vienu nedēļu, līdz 27. oktobrim. Katru dienu iespēju bez maksas pieslēgties LMT tīklam izmanto vairāk nekā 1000 cilvēku. Jaunie klienti saņem iespēju līdz mēneša beigām bez maksas nosūtīt 50 īsziņas.

LMT abonentu apkalpošanas dienesta direktors Viktors Locāns: "Šādi abonentu skaita pieauguma tempi liecina, ka klienti augstu vērtē LMT sniegto pakalpojumu klāstu un plašo pārklājumu. Protams, mums jārūpējas par to, lai abonentu skaita pieauguma dēļ neciestu sakaru kvalitāte, tāpēc katru nedēļu uzstādām jaunas GSM 900 un GSM 1800 bāzes stacijas, 18.oktobrī šogad uzstādīto bāzes staciju skaits jau sasniedza piecdesmit. Klienti atzinīgi novērtējuši arī tādus pēdējos LMT jaunievedumus kā ilgtermiņa atlaižu programma un nakts tarifs.”

15. oktobrī LMT klientu skaits bija 320 155 jeb 13,58% Latvijas iedzīvotāju.
Pieslēgumu bez maksas var iegūt visos LMT abonentu apkalpošanas centros un mobilo telefonu dīleru firmās 341 tirdzniecības vietā visā Latvijā.