• Autorizēties

Elīna Lidere
    AUG
    2001

Paredzams, ka šomēnes Latvijas Mobilā Telefona klientu skaits sasniegs 300 000 atzīmi. Tas ir nozīmīgs atskaites punkts uzņēmuma attīstībā, kas liecina par veiksmīgu izaugsmi.

Andris Forstmanis, LMT viceprezidents: "Esam gandarīti, ka cilvēki izvēlas LMT un klientu skaits turpina augt. Lai nodrošinātu viņiem nemainīgi augstu kvalitāti, vienlaikus rūpējamies par sakaru tīkla pārklājuma un ietilpības palielināšanu. Tādēļ turpinām attīstīt pārklājumu gan pilsētās, gan lauku rajonos. Mūsu mērķis paliek nemainīgs - LMT mobilos tālruņus varēs izmantot visā valsts teritorijā, kur vien tas nepieciešams."

300 000. LMT abonents saņems vērtīgu balvu - ceļojumu divām personām uz Havaju salām, kā arī kabatas naudu 1000 ASV dolāru apmērā. Turklāt, laimīgais abonents pats varēs izvēlēties sev vēlamo ceļojuma laiku. Balvas saņems arī 299 999. un 300 001. abonents, kuri varēs bez maksas veikt sarunas LMT tīklā attiecīgi 299 999 un 300 001 sekundi.

Posmi ceļā uz 300 000. abonentu:

1992. gada novembris. 500 abonentu
    1995. gada decembris. 10 000 GSM tīkla abonentu
    1997. gada oktobris. 50 000. abonents
    1998. gada augusts. 100 000. abonents
    1999. gada decembris. 200 000. abonents
    2000. gada oktobris. 250 000. abonents
    2001. gada augusts. 300 000. abonents

Šā gada 15. jūlijā LMT klientu skaits bija 297 848 jeb 12,62% Latvijas iedzīvotāju. Salīdzinot ar pagājušā gada augustu, to skaits pieaudzis par 55 569. LMT sakaru tīkls klāj 88,1% valsts teritorijas un nodrošina iespēju izmantot mobilos tālruņus 93,2% iedzīvotāju.

LMT PRESES SEKRETĀRE
    Elīna Lidere