Divu nedēļu laikā LMT gandrīz 10 tūkstoši jaunu abonentu

OKT
2000

Divu nedēļu laikā no 9. līdz 20. oktobrim uzņēmuma Latvijas Mobilais Telefons SIA pakalpojumus sācis izmantot 9771 jauns abonents, t.i vidēji dienā abonentu skaits audzis par vairāk nekā 800 cilvēkiem. Kopējais LMT abonentu skaits tagad tuvojas 260 tūkstošiem.

LMT viceprezidents komerciālajos jautājumos Andris Forstmanis: "Šādi abonentu skaita pieauguma tempi liecina, ka klienti augstu vērtē LMT sniegto pakalpojumu klāstu un plašo pārklājumu. Protams, mums jārūpējas par to, lai abonentu skaita pieauguma dēļ neciestu sakaru kvalitāte, tāpēc katru nedēļu uzstādām jaunas GSM 900 un GSM 1800 bāzes stacijas, šogad uzstādīto bāzes staciju skaits drīz sasniegs simtu un līdz gada beigām pat pārsniegs šo apaļo skaitli.

Gribu atzīmēt, ka šajā gadā esam pievērsuši īpašu uzmanību mobilo sakaru nodrošināšanai Latvijas rajonu centros, kuros visos ir uzstādītas divas vai pat trīs GSM bāzes stacijas. Tas tiek darīts, lai ne tikai uzlabotu sakaru kvalitāti un kapacitāti šobrīd, bet arī lai nodrošinātu kvalitātes rādītājus ar rezervi tuvākajai nākotnei. Vēl augstākas sakaru kvalitātes nodrošināšanai un pārslodzes iespējamības samazināšanai, šonedēļ darbu uzsākusi jau trešā LMT GSM centrāle."

Lai apmierinātu ne tikai esošo abonentu vēlmes, bet piesaistītu arvien jaunus klientus, jau tuvākajā laikā LMT iepazīstinās Latvijas iedzīvotājus ar jauniem pakalpojumiem.