LMT un Hansabanka piedāvā "Mobilo banku"

APR
2000

Šodien Latvijas Mobilais Telefons un Hansabanka ievieš tehnoloģiski jaunu pakalpojumu "Mobilā banka". Latvijā šāds pakalpojums pieejams pirmo reizi.

"Mobilā banka" ar mobilā tālruņa palīdzību klientiem ļaus saņemt informāciju par sava bankas konta stāvokli Hansabankā un par darījumiem, kas veikti ar šo kontu. Informācijas saņemšanas biežumu var noteikt klients pats, sākot ar ziņu reizi mēnesī, līdz pat informācijai, kas pienāk pēc katras darbības ar kontu.

"Mobilās bankas" klientiem tiks piedāvāta iespēja saņemt informāciju par Hansabankas valūtas kursiem. Arī šīs informācijas saņemšanas biežumu klients var izvēlēties.

Visu "Mobilās bankas" ietvaros piedāvāto informāciju klients saņems pa mobilo tālruni īsziņu veidā.

Nākotnē "Mobilās bankas" pakalpojumu plānots paplašināt ar iespēju veikt maksājumus ar mobilā telefona starpniecību un vēl citiem tehnoloģiski jauniem risinājumiem. "Mobilās bankas" piedāvājums Latvijā bija iespējams, pateicoties LMT un Hansabankas speciālistu veiksmīgai sadarbībai.

Latvijas Mobilais Telefons un Hansabanka uzskata, ka "Mobilā banka" ir reāls sākums tehniski jaunas paaudzes pakalpojumiem.